thuis bij de vos

How to get there

Boot
We raden je aan zo vroeg mogelijk de boottickets van- en naar Terschelling  te boeken bij Rederij Doeksen. Het komt zeer regelmatig voor dat de boten vol zijn. Je kunt tickets gratis wijzigen naar een ander moment.

Auto
Thuis bij de vos kunnen jullie één auto parkeren. Eventuele extra auto’s kunnen geparkeerd worden aan het begin van de straat op de parkeerplaats naast de bushalte. We willen jullie vragen om niet te parkeren op de weg, dit in verband met hinder in noodsituaties. 

Fietsen
Thuis bij de vos heeft twee volwassenfietsen, een kinderfietsje en een loopfietsje voor jullie ter beschikking. We hebben een achterzitje dat jullie in overleg mogen lenen. 

Fietsen NIET offroad, op het strand en in het water! Als je iets kapot maakt aan de fiets, wees dan zo netjes om het zelf (bij een fietsenmaker) te laten repareren.

Fietsen graag in de tuin van de vakantiewoning parkeren.

Fietsen huren
Misschien zijn jullie met meer personen, of hebben jullie liever een elektrische fiets of een bakfiets. Dan kun je terecht bij een fietsenverhuur.

Haal je fiets bij aankomst op Terschelling op bij Tijs Knop. Deze fietsenverhuur vind je direct naast de boot. Tijs Knop brengt je bagage naar het vakantiehuis! Torenstraat 10 12, 8881 BJ West-Terschelling (Tel.nr.: 0562 442 052)

Noorderlicht bezorgd de fietsen bij het vakantiehuis.
Molkenbosweg 1A, 8894 KJ Formerum. Tel.nr.: (0562 – 244 9897)

Bus
Arriva rijdt op Terschelling met twee buslijnen. Bus 1 rijdt  van de haven in West-Terschelling naar Oosterend. Deze bus komt langs Thuis bij de Vos. Je kunt uitstappen bij Midsland Centrum. Voor de actuele dienstregeling kijk je op https://www.bus-terschelling.nl/ 

Taxi
Op Terschelling rijden enkele taxi’s :
Taxi Bakker (Tel.nr.: 0562-442222) en Taxi Terschelling Yellow Cab (Tel.nr.: 06- 1370 9222)

We gebruiken technische en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. View more
Oké